De vrouw met wie Waylon vreemdging reageert voor het eerst

Viral
woensdag, 29 juni 2022 om 11:55
thumb vk tijdens eerste zwangerschap van bibi breijman ging waylon ook vreemd 62ad924ec6d7e
Het is inmiddels een aantal weken geleden dat Nederland geschokt werd door het nieuws van het vreemdgaan van Waylon op zijn vriendin en baby-momma Bibi Breijman. En hoewel de eerste storm een beetje is gaan liggen, blijft het verhaal - wat inmiddels vreemdgaan-gate wordt genoemd - naslepen.
Zo heeft de vrouw met wie Waylon vreemdging nu voor het eerst gereageerd op vreemdgaan-gate.
Jadey Lois
De dame in kwestie heet Jadey Lois (op social media) en reageerde vandaag heel even in een Instagram Story die ze snel weer verwijderde.
Bekijk hieronder wat haar reactie was.
image 567x1024
Bierdouche
Het lijkt er hier sterk op dat Jadey op een wat uitdagende manier reageert op de beelden die rondgingen van het eerste optreden van Waylon sinds vreemdgaan-gate. Tijdens dat optreden werd Waylon namelijk hard uitgejouwd en kreeg veel bier naar zich toegegooid.
Bekijk beelden daarvan hieronder (in de swipe).
Foto's Jadey Lois
Benieuwd trouwens hoe de dame er uit ziet? Bekijk dan foto's van haar op de volgende pagina.
Foto's Jadey Lois
Hieronder een paar foto's van de dame waar Waylon mee vreemdging. Zie hieronder.
Vreemdgegaan
Waylon is vreemdgegaan op zijn vriendin Bibi Breijman. Dit kwam aan het licht toen een foto van hem en een dame op social media verscheen. Waylon heeft toegegeven dat hij inderdaad vreemd is gegaan en hij heeft zijn excuses aangeboden aan Bibi. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd, maar er wordt gezegd dat Waylon en Jadey Lois intiem waren tijdens een recent uitje.
Dit nieuws kwam als een schok voor fans van het paar, die dachten dat ze een stabiele relatie hadden. Het is nog onduidelijk of Bibi en Waylon nog bij elkaar zullen blijven, maar in ieder geval lijkt het erop dat hun relatie flink op de proef wordt gesteld.