De zaken gaan goed bij Yvonne Coldeweijer: ze koopt déze dikke villa

Viral
door Amber
zaterdag, 02 september 2023 om 13:21
wat verdient yvonne coldeweijer
Yvonne Coldeweijer verdient nu al een hele tijd haar brood met haar juicekanaal en dat gaat hard ook. Onlangs liet ze namelijk weten een huis gekocht te hebben met een behoorlijk prijskaartje.
Wij laten hem aan je zien.
Zwanger
Een tijdje geleden maakte Yvonne groot nieuws bekend. Hoewel zij eigenlijk nooit wat over haar privéleven deelt - want dat doet zij wel van die van anderen - deed ze nu een grote onthulling: in het geheim heeft ze al een tijdje een vriend en daar verwacht zij nu haar eerste kindje mee.
694 5 580x1024
Huis gekocht
De zwangere roddelkoningin en haar vriend hebben dan ook een grote stap gezet voor de kleine. Lange tijd woonde zij in Amsterdam, maar nu hebben zij samen een huis gekocht in Muiden. En wat voor een: het is een riante villa.
Ben je benieuwd naar hoe die eruit ziet? En het prijskaartje ervan? Klik dan door naar de volgende pagina!
Grote woning
Yvonne maakte deze week bekend dat ze de sleutels heeft gekregen van haar huis. Even later deelde zij ook een foto van het huis in kwestie. Bekijk de afbeelding hieronder.
picture vk yvonne huis 01 64f2eace805a5 1024x683
Veel geld
Het juicekanaal Reality FBI was er snel bij en zocht het huis via Google afbeeldingen op. Ze kwamen terecht bij de Funda-advertentie en daar werd duidelijk dat het huis haar 1.2 miljoen euro heeft gekocht. Wat een bedrag!