Deze 4 tekenen wijzen erop dat jij en je partner te snel gaan in jullie relatie

Viral
door Amber
maandag, 18 april 2022 om 10:47
schermafbeelding 2022 04 18 om 104448
Wanneer je een nieuwe lover hebt, wil je het liefst dag en nacht met hem/haar samen zijn. Heel erg gezellig natuurlijk, maar je moet er ook op letten dat jullie niet té snel zijn. Deze vier tekenen geven dat aan!
Herken jij je in een van deze vier tekenen? Dan gaan jij en je partner misschien iets te snel... Dit hoeft niet altijd slecht te zijn, maar je moet wel opletten. Op het begin zie je namelijk alles door een roze bril en zo kan je dingen over het hoofd zien. Daar kun je achteraf veel spijt van krijgen.
Perfect
Je bent ervan overtuigd dat je nieuwe lover perfect is, maar diep van binnen weet jij ook dat niemand perfect is. Als je dit idee hebt, kan het zo zijn dat je een stapje terug moet doen en elkaar beter moet leren kennen. Zo leer je ook de mindere kanten van die persoon kennen.
Ex
Kom jij net uit een (slechte) relatie en stort jij je nu al helemaal op iemand anders? Doe dan voorzichtig. De kans is groot dat je te snel gaat omdat jij je weer volledig aan iemand overgeeft. Het is ook goed om even tijd voor jezelf te nemen.
Gevoel
De meeste mensen die te snel gaan in een relatie volgen eerder het gevoel, dan het idee van een langdurige relatie. Het kan zo zijn dat je grote stappen zet vanwege het gevoel van het samenzijn en niet door de persoon zelf.
Complimenten
Word jij overspoeld met lieve complimenten en cadeautjes? Pas dan op. Het is superlief, maar het kan ook een manipulatietechniek zijn. Door overdreven lief gedrag kan iemand controle krijgen over de emoties en acties van hun partner. De kans is groot dat je dan onbewust te snel gaat.
Bron: Girlscene / Beeld: Instagram @romeestrijd