Deze bekende DJ wordt de nieuwe bachelor

Viral
door Amberdonderdag, 11 maart 2021 om 16:03
Een jaar geleden volgden wij Gaby's weg naar de liefde in het programma De Bachelorette. Zonder succes, want uiteindelijk is er geen relatie uit voortgevloeid. Daarentegen was Prince Charming, de mannelijke versie van de Bachelorette, een stuk succesvoller. Een kleine terugblik op deze seizoenen, om je alvast klaar te stomen voor (waarschijnlijk!!) een nieuw seizoen.
Influencer en model Gaby Blaser was in het eerste seizoen van De Bachelorette te zien. Ze vloog met 18 vrijgezellen naar Zuid-Afrika en zij gingen de strijd aan om het hart van Gaby te veroveren. Er kon maar een man de winnaar zijn: Joey had het hart van de blondine veroverd. Bij de reünie bleek dat de vonk toch niet was overgeslagen en Gaby wilde het ook nog met Jordy proberen. Dit is uiteindelijk ook niks geworden. Bij het seizoen van Prince Charming had Marvin meer succes. Hij is nu dolgelukkig met Ferdi.
Het lijkt er sterk op dat er een nieuw seizoen komt. Videoland deelt op Instagram een video van een roos en zoals de echte fans weten, kan dat maar een ding betekenen.
Op de video is een mannelijke hand te zien met een kleine tattoo op de duim. Maar van wie zou die zijn? De redactie van Love Reality is op onderzoek uitgegaan en kan met zekerheid zeggen dat de nieuwe bachelor is onthult: DJ Tony Junior. Het oude liefje van de zangeres Maan. Op een van zijn Instagram-foto’s staat een tattoo die ons wel heel bekend voorkomt…
Bron: RTL Boulevard en Love Reality, Beeld: Love Reality en Carlos Quintero op Unsplash