Deze BN'er wil Gaby Blaaser wel opvolgen als De Bachelor

Viral
door Fabiëndinsdag, 08 december 2020 om 14:30
Het eerste seizoen van de Nederlandse versie van De Bachelorette was een groot succes. Er wordt dan ook al enige tijd gespeculeerd over wie er in het tweede seizoen op zoek naar de liefde zal gaan.
Namen zoals Gerard Joling en Tony Junior zijn al een aantal keer voorbij gekomen, maar of zij zelf ook echt mee willen doen blijft maar de vraag. Echter zal de productie van het programma niet lang hoeven zoeken naar een kandidaat, want niemand minder dan Roy Donders staat wel open voor een rol als De Bachelor.
"Dat zou ik op zich wel kunnen, denk ik. Omdat je dan meer één-op-één bent, en je kunt zelf kiezen met wie je op date wil. Het is ook niet ongemakkelijk, want dan draait het allemaal om mij, haha. Je weet gewoon dat zij zich allemaal voor jou hebben opgegeven", aldus Roy. Zou het?
First Dates is dan weer een programma waar Roy niet zo snel aan mee zou doen. "Bij het tv-programma First Dates zou ik me echt een nummertje voelen. Dat lijkt me zo ongemakkelijk, met al die mensen in dat restaurant. Als ik er op televisie naar kijk zit ik al met kromme tenen op de bank, laat staan als ik daar zelf zit. Nee, dat lijkt me écht niks", stelt hij. Duidelijk!