Deze De Bachelorette-deelnemer had tijdens zijn deelname een vriendin

Viral
door Fabiën
vrijdag, 24 juli 2020 om 10:00
Het is bijna tijd voor de grote finale van De Bachelorette. Niek en Joey zullen nog één keer hun charmes in de strijd moeten gooien om het hart van Gaby Blaaser te veroveren. Vorige week was te zien hoe Gaby Jordy en Jethro naar huis stuurde, maar wat bleek: Jordy had thuis gewoon een vriendin zitten...
Niemand minder dan Rijk Hofman onthult het schokkende nieuws in zijn YouTube-video. Hij zou het nieuws verkregen hebben van een persoon die Jordy goed kent.
“Een uur geleden ontving ik dit bericht. ‘Hey Rijk. Ik wil graag anoniem blijven maar dit is ECHT iets wat je moet weten en mijn bron is 1000% zuiver. Djordy aka Jordy van de Bachelorette had tijdens zijn deelname gewoon een relatie. Die heeft hij trouwens nog steeds. Na zijn mislukte poging tot fame jaren geleden bij ‘The Face’ wilde hij opnieuw zijn kans grijpen", aldus Rijk.
Jordy heeft zelf inmiddels ook gereageerd op de geruchten en is niet te spreken over Rijk. “Er zullen altijd mensen zijn die wat te zeggen hebben. In december kwam ik zelf uit een relatie van 7 jaar. dus klopt niet helemaal wat ze zeggen. Ik kan je bericht waarderen", aldus de realityster. Heftig!