Deze deelnemer deed een zelfmoordpoging na winnen Love Island

Viral
door Amberdonderdag, 14 oktober 2021 om 14:00
Meedoen aan een realityserie levert je in één klap een hoop fame op en al helemaal als je het programma wint. Er kan dan veel op je afkomen en dat wordt bij sommige deelnemers te veel. Zo ook bij deze deelnemer...
Bij Love Island verblijven alle deelnemers in één villa en daar moeten ze elkaar beter leren kennen. Het doel is om de liefde te vinden en koppels te vormen. Ze worden 24/7 gefilmd door honderden camera's en zo voelt het voor de kijkers alsof zij de deelnemers leren kennen. Dat betekent vaak dat kijkers na het programma de deelnemers gaan volgen op sociale media. En daar maken bedrijven dan weer vaak gebruik van.
Vaak krijgen deelnemers na Love Island veel werkaanbiedingen, zoals sponsordeals. In 2018 deed Jack Fincham mee met Love Island en won het programma met, inmiddels zijn ex-vriendin, Dani Dyer. Ook hij kreeg veel werkaanbiedingen en besloot om te stoppen met zijn vaste baan. Maar dat liep niet goed af, het hield namelijk al snel op met die aanbiedingen en dat betekende dat hij geen inkomsten meer kreeg. Zo belandde hij in een flinke depressie.
Het gevolg was dat hij in 2019 een overdosis heeft genomen. Dit heeft hij gelukkig overleefd en het gaat nu een stuk beter met hem. Hij heeft een eigen kantoorboekhandel, een vriendin en is in 2020 zelfs papa geworden.
Jack Fincham tijdens zijn deelname aan Love Island:
Bekijk de video waarin hij vertelt over zijn zelfmoordpoging op de volgende pagina.
Bron: YouTube Steven Sully, Beeld: Love Island