Deze EOTB-ster gaat nu met Bachelor-dame

Viral
door Benthevrijdag, 21 januari 2022 om 15:35
Deelnemers van verschillende Nederlandse realityshows worden vaak samen gespot. We kunnen dus wel stellen dat de realitywereld klein is. Het lijkt er nu op dat een bekende van Ex On The Beach aan het daten is met een dame uit De Bachelor.
Wayne Siebenga, kennen we hem nog? Hij heeft meegedaan aan het allereerste seizoen van Ex On The Beach én het All Stars seizoen. Een tijdje geleden heeft hij laten weten klaar te zijn voor huisje, boompje, beestje en laat dat nou net met Sara van Kooten zijn, die afgelopen Bachelor seizoen meedeed voor Tony Junior.
Sara en Wayne
Sara is ervan overtuigd dat ze nooit meer aan een realityshow mee zou doen. ''Ik heb veel over mezelf geleerd tijdens dit programma, maar ik zou nooit meer aan een liefdesprogramma mee kunnen doen. Omdat ik mezelf daar totaal niet kan openstellen. Maar verder was het echt een heel leuke ervaring om mee te maken,'' zei Sara na haar deelname. Meedoen aan een datingshow hoeft ook niet meer, want het lijkt erop dat de half Poolse beauty nu samen is met EOTB-ster Wayne, zo laat Instagram-account Reality FBI weten.
Bron: Love & Reality