Deze kleur haar past bij jou volgens je sterrenbeeld

Viral
door Fabiën
zondag, 27 december 2020 om 16:00
New year, new me! Het nieuwe jaar zit er weer aan te komen en dat betekent dat velen van ons helemaal ready voor een nieuwe start zijn. Vaak gaat die nieuwe start gepaard met een nieuwe look, maar nu de kappers dicht zijn, moeten we voorlopig zelf aan de haal met onze coupe.
Geen idee welke kleur je je haar nou moet verven? Wij vertellen je welke haarkleur bij jouw sterrenbeeld past.
Ram
2020 was voor jouw een moeilijk jaar. Je kwam weinig in contact met anderen en had weinig energie. Tijd om daar verandering in te brengen! Je bent hoogstwaarschijnlijk toe aan iets nieuws en daarom is helder wit, bijna diamantwit, dé perfecte look voor jou in het nieuwe jaar.
Stier
2020 zat voor jouw vol ups en downs en daarom ben je nu wel toe aan iets meer regelmaat in je leven. Je snakt naar rust en ontspanning. Hou je haarkleur daarom dicht bij je eigen kleur en ga niet voor iets wilds. Lichtbruin is dé kleur voor jou komend jaar.
Tweelingen
Als tweelingen kan je soms nogal impulsief zijn, maar het is slim om wel eens goed over je nieuwe haarkleur na te denken. Anders krijg je misschien spijt en dat wil je natuurlijk niet. Voor jou is het daarom goed om je nieuwe look op safe te spelen. Ga voor chocolade bruin en je zult geen spijt krijgen!
Kreeft
Een kreeft staat bekend al intuïtief en loyaal. Normaal gesproken blijf jij dan ook trouw aan één haarkleur, maar in 2021 is het tijd voor wat anders. Doe eens gek en ga voor zacht roze! Je kunt ook eerst voor een spoeling gaan, deze blijven vaak maar een paar weken zitten. Better safe than sorry!
Leeuw
Ondanks dat de kappers een groot deel van dit jaar dicht zaten, wist jij er steeds stralend uit te zien. In 2021 is het tijd om deze stralende look door te zetten. Kleur je haar in een rode of kastanjebruine tint om je vurige uitstraling vast te leggen. You go girl!
Maagd
Je houdt er van om alles op een rijtje te hebben. Je kamer is dan ook altijd opgeruimd en je bent een pro in plannen. Plan daarom alvast om je haar binnenkort lila te verven, want deze look zal jou gegarandeerd laten opvallen.
Weegschaal
Weegschalen weten als geen ander het beste uit elke situatie te halen. Hoe vervelend je dag ook is, je ziet er altijd het positieve van in. Hou die vibe volgend jaar vast en ga uit je dak met een kleurrijk kapsel. Kun je geen kleur kiezen? Ga dan gewoon voor die regenboog!
Schorpioen
Als schorpioen ga je altijd met de trends mee. Van e-girl tot cosy, jij weet elke look te rocken. Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe coupe geen mainstream wordt, kleur je alleen de voorste plukken van je haar in een felle kleur. Roze bijvoorbeeld. Gegarandeerd dat je hiermee opvalt!
Boogschutter
2020 was zonder twijfel een moeilijk jaar voor je. Je hebt weinig leuke dingen beleeft en snakt naar een nieuw avontuur. Ga in 2021 daarom voor een knalroze look en laat iedereen op Zoom versteld staan van je nieuwe coupe!
Steenbok
Als steenbok ben jij altijd al ambitieus geweest. Je hebt hoogstwaarschijnlijk de beste carrière uit jouw vriendengroep en bent niet bang om daar mee te pronken. Ga daarom voor een classy ombre look, van bijvoorbeeld bruin naar blond en laat iedereen weten dat jij de baas bent!
Waterman
Als waterman heb jij het hele jaar gespendeerd aan het helpen van anderen. Het is daarom tijd om jezelf eens in het zonnetje te zetten. Knip een nieuwe coupe en ga voor kastanje bruin. Zo ga jij fris en fruitig het nieuwe jaar in!
Vissen
Jouw vrienden noemen jou ook wel eens 'dramaqueen' en je vind het dan ook heerlijk om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Een rood/oranje coupe past daarom perfect bij jou. Het is tijd om uit je comfort zone te stappen!