Deze onbedoelde dingen vinden mannen onwijs aantrekkelijk

Viral
door Amberdinsdag, 10 augustus 2021 om 19:00
Dingen die jij zelf niet charmant vindt, of zelfs een beetje gênant, vinden mannen júist aantrekkelijk aan je. Zo wordt flirten een stuk makkelijker, toch? Dit zijn de dingen die mannen aantrekkelijk aan je vinden op een rijtje!
#1. Blozen
Ben je met een guy aan het praten, maar word je ineens spontaan rood? Don’t worry, jongens vinden het juist cute als je bloost.
#2. Met je haar spelen
Iedereen heeft wel eens last van een bad hair day. Het liefst zit je dan de hele dag aan je haar om het te fixen. Maak je geen zorgen, ook op je bad hair day kun je jongens versieren. Zij vinden het zelfs heel aantrekkelijk als jij constant aan je haar zit.
#3. Op je lip bijten
Het bijten op de lippen werd vroeger gezien als flirten en vandaag de dag geldt dat nog steeds. Jongens houden ervan als je dat doet.
#4. Je geur
Het liefst spuit je lekker veel parfum op voor een date, maar dat is eigenlijk overbodig. Jongens kunnen enorm aangetrokken zijn tot de lichaamsgeur van een vrouw. Good to know!
#5. Zijn naam uitspreken
Jongens voelen zich speciaal als je hun naam in een zin gebruikt. Of dit nou in de supermarkt gebeurd of tijdens het chillen, je tovert gelijk een glimlach op zijn gezicht.
#6. Lachen
Guys vinden het geweldig als ze kunnen lachen met een meisje. Als jij lacht om zijn grapjes zijn dat automatisch pluspunten.
#7. Meezingen met liedjes
Het maakt niet uit of je kraakhelder of juist supervals zingt, jongens vinden het aantrekkelijk als je zingt of neuriet. Hou jezelf dus vooral niet tegen als je lekker wil meezingen in de douche.
#8. Enthousiast zijn
Kijk je ergens heel erg naar uit, bijvoorbeeld naar je birthdayparty? Dan scoor je pluspunten bij de jongens! Zij vinden het erg leuk als je ergens heel enthousiast over bent.
#9. Wilde haren
Naast dat jongens het geweldig vinden als je aan je haar zit, vinden ze het ook aantrekkelijk als je haar lekker wild zit. Ze vinden het júist leuk zitten als je net je bed uitkomt.
Beeld: Gian Cescon, Unsplash / Bron: fem-fem.nl