Déze opdracht bij Love Island is in scène gezet

Viral
door Amberwoensdag, 16 juni 2021 om 18:00
Casa Amor is dé test voor de koppels om erachter te komen of ze meant to be zijn. De mannen en de vrouwen zitten een paar dagen gescheiden van elkaar en moeten verschillende opdrachten tegen elkaar uitvoeren. Een oplettende kijker valt op dat een van die opdrachten in scène is gezet.
Tijdens het verblijf van de mannen in Casa Amor, waar ze worden vergezeld door een aantal knappe bombshells, moeten ze opdrachten uitvoeren tegen de vrouwen in de villa. En daar zit een heugelijke prijs aan vast: een feestje met de villa. Beide villa's willen dolgraag een feestje en zijn dus ook megafanatiek.
Een feestje winnen ze alleen niet zomaar en de opdrachten zijn daarom extra spicy. De makers van het programma zijn creatief geweest en hebben juicy duels bedacht: van zoenen tot onder water een kusje geven.
Eén ding is zeker en dat is dat de singles elkaar op deze manier heel goed leren kennen. Drie duo’s moesten elkaar een kusje geven onder water en volgens een oplettende kijker was het niet de eerste keer dat de mannen deze opdracht hebben uitgevoerd. De mensen die het water inspringen om de opdracht uit te voeren, zijn namelijk al nat. Dat kan geen toeval zijn, toch? Bekijk het fragment hier.
Bron: beautify.nl / Beeld: Love Island, Videoland