Deze oude bekenden keren terug in Temptation Island USA

Viral
dinsdag, 26 april 2022 om 10:00
temptation island usa 2021
Tijdens het avontuur zoeken de koppels van Temptation Island USA antwoorden, maar tot nu toe krijgen ze juist méér vragen. Ook is geen enkel stel zeker van zijn zaak.
Om het allemaal nog wat lastiger te maken gooien de makers van het programma extra olie op het vuur! *Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island USA aflevering 6*
Kampvuur
Na het kampvuur uit de vorige aflevering moeten de heren zeker wat verwerken. Zo is de relatie tussen Edgar en Gillian zo goed als voorbij. Gillian heeft namelijk een erg sterke connectie met single Tommy. "Dit laat maar weer zien dat ze niet helemaal eerlijk is geweest. Ik voel me gemanipuleerd en ik ben er klaar mee", vertelt Edgar nadat zijn gevoelens met de overgebleven vrijgezelle dames. "Ik voel me bedrogen. Onze deelname hieraan lijkt opeens een totaal andere reden te hebben."
Helaas ook Hania, die tijdens het kampvuur moest aanzien hoe zijn vriendin seks had met een ander, is gebroken. "Bij het kampvuur hield ik me nog groot: 'Het komt goed.' Maar fuck, het wordt me allemaal te veel. Het doet echt pijn. Ontzettend veel pijn."
Opgelucht
In tegendeel is Ash juist opgelucht nu ze bevestiging heeft gekregen dat Hania eerder in hun relatie al vreemdging. "Het was heel fijn om eindelijk te weten hoe het zit. Dit voelt als een gouden sleutel tot vrijheid. (…) Met Taylor leef ik in het hier en nu en koester ik geen verwachtingen. Ik wil graag met hem groeien en bij hem zijn en uitzoeken wat we zijn."
Samen oud worden
Ondertussen heeft Hania ein-de-lijk door dat Ash de vrouw is met wie hij oud wil worden. Zónder open relatie welteverstaan. Zo vertelt hij "Het is klote om Ash intiem te zien met een ander. Ik zeg niet dat ze dat niet mag doen, want ik heb het ook gedaan. Ik ben ook vreemdgegaan. (…) Maar ik heb nagedacht en het is me steeds meer duidelijk: Ash is de vrouw met wie ik de rest van mijn leven door wil brengen."
De relatie van Ashley en Lascelles staat ook op omvallen. Want volgens Ashley is haar vriend een totaal andere man geworden en herkent ze hem nog amper terug: "Ergens wil ik hem door elkaar schudden en tot rede brengen, want hij heeft al die tijd niet aan mij of ons gedacht. Mijn gevoel zegt dat ik wil dat het goed komt met Lascelles. Maar mijn verstand zegt dat ik ermee moet stoppen."
Rust in de vila
Net wanneer de rust in de villa een beetje is wedergekeerd, hebben de makers een nieuwe verrassing in petto. Zo komt Deac uit seizoen twee opeens de villa van de dames binnenwandelen, om vervolgens te schreeuwen: "Raad eens wie hier is om je meisje af te pakken?"
Bron: rtlnieuws.nl