Deze plottwist in Love Island zag niemand aankomen

Viral
door Amber
vrijdag, 04 juni 2021 om 16:00
Het nieuwe seizoen van love Island is net van start gegaan en we volgen de islanders op de voet. Dit seizoen is spannender dan vorige seizoenen, want de makers hebben al een aantal verrassende plottwists uitgedeeld. Deze zag alleen niemand aankomen.
Het gebeurde gisterenavond allemaal bij de vuurkorf: er vond namelijk weer een herkoppeling plaats. De dames hadden het voor het kiezen, maar nieuweling Donny was nog niet beschikbaar. Later op de avond werd duidelijk waarom hij niet gekozen mocht worden.
Presentatrice Holly kwam met de volgende boodschap en dat maakte alles in één klap duidelijk: “Lieve Islanders, de avond is nog niet voorbij. Donny, mag ik jou vragen om naast me te komen staan? Jij krijgt nu de kans om een koppel te vormen en je mag kiezen uit alle dames. De man die vanavond als single overblijft, zal direct de villa moeten verlaten.”
Helaas was Morris degene die zijn koffers moest pakken, omdat Donny voor Rowenna koos. Fans zijn teleurgesteld en gaan los op Twitter. Ze hopen dat hij alsnog terugkomt. Wie weet wat er in de komende weken nog gaat gebeuren bij Love Island…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Beeld: Love Island, Videoland