Deze plottwist in MAFS zag niemand aankomen

Viral
door Amber
donderdag, 10 maart 2022 om 13:30
maurice
Het liefdesavontuur van Maurice in Married at first Sight eindigde erg pijnlijk. Zijn partner Arjan trok zich meteen terug na het ja-woord en Maurice vertrok in zijn eentje op huwelijksreis naar Porto. Maar niet getreurd: Maurice krijgt een tweede kans!
De mannen Arjan en Maurice waren geen match en dat was ook gelijk duidelijk. Voor Arjan voelde het alsof hij zijn 'broer' was en zag het daarom niet zitten. Maurice vetrok daarom in zijn eentje op de reis die heel romantisch had moeten worden. Kijkers vonden het maar sneu voor hem...
Grote verrassing
Gelukkig valt zijn avontuur niet helemaal in duigen. De makers van het programma hebben namelijk een grote verrassing voor hem. Zijn huwelijk mag hij helaas niet meer overdoen, maar hij krijgt de kans om zijn andere potentiële matches te leren kennen. En dit zijn welgeteld drie mannen. Zo leuk!
In de laatste aflevering was kort te zien wie deze mannen zijn. Wij hopen dat zijn ware er tussen zit. Hijzelf is in ieder geval door het dolle heen, zo laat hij op Instagram weten.
Bron: Nieuwsland / Beeld: MAFS