Déze Temptation-deelnemer wilde tijdens laatste kampvuur huwelijksaanzoek doen

Viral
door Amber
donderdag, 18 november 2021 om 19:52
Temptation Island kan je relatie maken of breken. Vaak weet je pas bij het laatste kampvuur wat het gaat worden. Vandaag is de laatste aflevering online gekomen waarin Delphine & Bert en Aylin & Efrain aan de beurt zijn om elkaar weer onder ogen te komen. Ook doet Efrain nog een schokkende onthulling over het laatste kampvuur...
Het was een rollencoaster voor Efrain en Aylin. Efrain had namelijk een goede klik met single Shallie en hij zei vaak dingen die bij Aylin niet door de beugel konden. Zij was er op een gegeven moment helemaal klaar mee en besloot dat het zo niet langer meer kon. Ze zette een punt achter haar relatie.
Dit nieuws kwam hard binnen bij Efrain. Hij was er kapot van, maar wist ook zeker dat Aylin zijn droomvrouw is. En dit wilde hij duidelijk maken bij het laatste kampvuur. Hij wilde haar namelijk ten huwelijk vragen! "Ik ben van plan om Aylin vanavond een aanzoek te doen. Dus eh... ik ga op m'n knieën. Ik ga vragen of zij met mij wil trouwen", zegt hij in de aflevering.
Het kampvuur ging alleen niet zoals hij had gehoopt, want Aylin was niet blij met hem. Ze vond dat hij veelte ver was gegaan met Shallie. Helaas is er van een aanzoek dus niets meer gekomen. Wel zijn de twee na Temptation nog altijd samen. Wij zijn benieuwd wanneer hij wél op zijn knieën gaat!
Bron: grazia.nl / Beeld: Temptation Island