Déze zoenfoto bewijst dat Temptations Delphine vreemdging tijdens relatie met Bert

Viral
door Amber
woensdag, 17 november 2021 om 15:52
Bert en Delphine waren tien jaar bij elkaar toen zij meededen aan Temptation Island. Al vrij snel liepen de gemoederen op en kwamen er heftige gebeurtenissen uit hun relatieverleden boven water. Dat was met name over Bert, maar nu blijkt dat Delphine ook niet altijd even netjes is geweest...
Delphine bracht haar verblijf op Temptation door met mededeelneemster Aylin, maar zij rekent nu keihard af met haar. Zij zegt namelijk ‘100% team Bert te zijn’. Daarna licht ze deze keuze toe: “Maar het is niet aan mij om te vertellen wat er allemaal gebeurd is. Ik ben een persoon die een groot hart heeft en niet tegen onrecht kan", begint Aylin.
Aylin gaat verder: "Daarom, zelfs met de fouten die Bert gemaakt heeft, vind ik het alsnog heel erg wat hem is aangedaan. Niet alles komt op tv, maar is wel gebeurd. Ook ná die twee weken. Ik ben niet boos omdat Delphine mij uitlachte, dat zou kinderachtig zijn, maar ze heeft andere dingen gedaan die haar geen slachtoffer meer maakt. En dat is wel hoe het nu lijkt."
Inmiddels is bekend waar Aylin het over heeft. Bert zou namelijk niet degene zijn die in de relatie is vreemdgegaan, maar Delphine zelf. Het Instagram-account lekte er een foto van, waar Delphine zoenend op te zien is... OMG! Bert heeft die foto ook gezien.
Bekijk de foto en Bert zijn reactie op de volgende pagina!
Bron: lovereality.nl / Beeld: Temptation Island