Dít gebeurt er nu met het huis van André Hazes en Sarah van Soelen

Viral
door Amberwoensdag, 10 november 2021 om 10:18
André Hazes en Sarah van Soelen hadden grote plannen voor hun relatie, want de twee hadden namelijk een prachtig huisje gekocht waarin zij zouden gaan samenwonen. Helaas hebben de twee voordat zij in het huis trokken, besloten om uit elkaar te gaan. Ben je benieuwd wat er nu met het huis gaat gebeuren? Lees dan snel verder!
André en Sarah waren heel gelukkig met de koop van hun nieuwe huisje. Vol trots deelden zij dit op sociale media. Check zelf maar:
Een tijdje geleden tekende zij het contract, maar konden er nog niet gelijk in wonen. Het appartement moest namelijk eerst nog verbouwd worden. Zij hadden het plan om er vanaf december in te trekken.
Dit liep alleen anders, want de twee zijn uit elkaar gegaan. Het appartement is nu officieel verkocht aan de vader van Sarah. Hij was al de eigenaar van de helft van het huis, het deel dat hij op zijn dochters naam had laten zetten, en heeft nu de andere helft overgekocht van Hazes. Het appartement wordt nu door hem verder verbouwd en afgemaakt.
Bron: Instagram @lifeofyvonne / Beeld: Instagram @sarahvansoelen