Dit gigantisch hoge bedrag krijgt André Hazes betaald voor zijn nieuwe docu

Viral
dinsdag, 26 april 2022 om 18:00
moniqueandre
Al een aantal dagen is het bekend dat Andre Hazes zijn docu aan Videoland heeft verkocht. We hebben gehoord war voor mega bedrag Andre hiervoor gekregen heeft. Bizar!
Soap life
Al ruim 1,5 jaar is André bezig met draaien voor zijn docu. In die tijd was hij samen met Monique, verliet hij Monique voor Sarah van Soelen en ging hij er vandoor met Anne Rose de beste vriendin van Sarah om niet veel later weer met Monique te eindigen. En dan hebben we het nog niet over zijn verslavingen en trajecten in afkickklinieken. Een ware soap dus. Maar we weten niet of dit alles te zien zou zijn in de docu.
Levensfase eruit?
Ondertussen is alles gefilmd maar dat Andre bijvoorbeeld de hele periode dat hij met Sarah van Soelen was er niet in wil hebben. In ieder geval haar niet in de docu willen hebben. Dus waarschijnlijk zien we wel stukjes van die periode en verteld hij erover, maar Sarah zullen we op verzoek van Andre niet zien.
Bizar prijskaartje
Wat we precies gaan zien is nog niet duidelijk. Dus of we ook nog in de docu zullen gaan zien dat Monique en kleine Dre laatst nog naar Amerika vlogen om bij Andre te zijn weten we niet. Wat we denken is eigenlijk wel dat de docu wordt afgesloten met een verzoening tussen Andre en Monique. Wellicht dat ze zelfs in de docu voor het eerst officieel weer zullen melden dat ze bij elkaar zijn. Monique haar bericht op Instagram net voordat ze naar Amerika Andre achterna vloog liet wel weten dat de twee het weer proberen.
De documentaire heeft Andre ook geen windeieren gelegd. Wij hebben gehoord dat Andre maar liefst 250.000 euro voor de docu heeft gekregen van RTL die eigenaar is van Videoland. Andre heeft de documentaire ook aangeboden aan SBS6. Bij deze zender had Andre vroeger een eigen soap, maar SBS6 had blijkbaar geen interesse.
Bron: utopianieuws.nl