Dit is alles wat we weten over het derde seizoen van Emily in Paris

Viral
door Amber
zaterdag, 15 januari 2022 om 18:55
flattencropwebpautojpeg quality70
Deze week werd het nieuws bevestigd waar we allemaal op zaten te wachten: Netflix komt met een derde én vierde seizoen van Emily in Paris. Om je alvast warm te maken, hebben wij alvast een paar details over het derde seizoen!
De laatste aflevering van het seizoen had een behoorlijke cliffhanger. Emily staat namelijk voor een lastige keuze: gaat ze terug naar Chicago, of blijft ze in Parijs? We moeten helaas nog even wachten voordat we daar achterkomen, want de opnames zijn nog niet begonnen.
Beslissing
De bedenker van het programma, Darren Starr, is ook nog erg aan het twijfelen wat haar beslissing uiteindelijk gaat worden. Het is een moeilijke keuze, maar hij weet ook dat niet iedereen er blij mee zal zijn. Ook zal het liefdesavontuur van Emily vast en zeker verdergaan in het derde seizoen. Blijft ze bij Alfi? Of gaat ze toch nog voor Gabriel? We gaan het allemaal zien!
Stereotype
Het tweede seizoen viel echter niet bij iedereen in de smaak. De Oekraïense cultuurminister diende een klacht in over het personage Petra. Hij vond haar een heel negatief stereotype voor de inwoners van Oekraïne. De makers van Emily in Paris gaan hier zeker nog iets mee doen in het nieuwe seizoen. Kan jij ook niet meer wachten tot het online staat?
Bron: Fem Fem / Beeld: Netflix