Dit is de dame die met Dave Roelvink en Memphis Depay heeft gedatet

Viral
door Benthe
vrijdag, 24 december 2021 om 11:27
Justin Kluivert heeft een nieuwe vlam! Gisteren deelde hij een foto op zijn socials, waarop te zien is dat een dame zijn voeten aan het masseren is. Het duurde natuurlijk niet lang voordat de juice-kanalen dit tot op de bodem hebben uitgezocht. Al snel blijkt dat deze dame een oude bekende is van zowel Dave Roelvink als Memphis Depay.
Gisteren deelde Justin Kluivert een reeks met foto's, waaronder een opmerkelijk beeld waarop te zien is dat een 'onbekende' dame zijn voeten masseert. Dit wordt al snel opgepikt door Juice Channel en die claimt te weten wie deze dame is. Het gaat om deze foto:
De dame in kwestie heet Shanna en ze is geen onbekende bij enkele heren. Zo heeft ze eerder een relatie gehad met Dave Roelvink, zo'n 7 jaar geleden. Een paar jaar later was Shanna het liefje van voetballer Memphis Depay. Hoewel zij het graag officieel wilde maken, dacht Memphis hier toch anders over. Anyways, ze heeft in ieder geval een type, want nu heeft ze voetballer Justin aan de haak geslagen. Het lijkt dikke mik tussen die twee, want eerder zijn de twee love birds al naar Parijs geweest en hebben ze samen een festival gepakt. Nu is het stel dus samen op ski-vakantie, cute!
Bekijk hieronder hoe Shanna eruitziet:
Bron: Juice Channel