Dít is de echte reden dat Nico Temptation Island single verliet

Viral
door Ambermaandag, 15 november 2021 om 12:54
Nico ging tijdens zijn verblijf op Temptation Island de fout in met Laure, maar om toch respectvol te blijven tegenover Donna, wilde hij tijdens de dream date zijn handjes thuishouden. Dit is hem alleen niet helemaal gelukt. Je zag de klik tussen de twee duidelijk, maar hij besloot er toch voor om het eiland alleen te verlaten.
De relatie van Nico en Donna was al vrij snel over en dat betekende voor hem dat hij de volledige connectie aan kon gaan met de singles. Die connectie vond hij uiteindelijk bij Laure, waarmee hij het erg goed kon vinden. De twee werden steeds closer en deelden zelfs het bed met elkaar!
Geen wonder dus dat Nico haar meenam op de 24-uurs date. De relatie tussen hem en Donna was al over, dus in principe mocht hij alles doen. Toch wilde hij respectvol blijven tegenover Donna en vertelde hij dat hij niks met Laure ging doen. Maar je verwacht het waarschijnlijk al: van het een kwam het ander en toen werd het toch gezelliger dan dat hij wilde...
Na de date gaf hij aan dat het heel gezellig was en dat de twee een goede connectie hebben. Aan het einde van het laatste kampvuur, waar hij Donna weer zag, werd hem de vraag gesteld of hij alleen, met Donna óf met Laure naar huis ging. Je zou vanwege zijn diepe connectie met Laure wel verwachten dat hij met haar mee zou gaan, maar dat deed hij niet. De reden hiervan was dat ze toch te verschillend waren en niet goed bij elkaar paste volgens Nico. Jammer!
Bron: fem-fem.nl / Beeld: Temptation Island