'Dit is de eerste deelnemer van Ex on the Beach: Double Dutch'

Viral
door Verraderlijkwoensdag, 03 maart 2021 om 11:45
Nu we echt helemaal klaar zijn met Temptation Island: Love or Leave zouden we het liefst alweer vooruit kijken naar het nieuwe bingeworthy reality televisieprogramma. En dat kan! Want de opnames van Ex on the Beach: Double Dutch zijn al geweest, wat betekent dat dat nieuwe seizoen bijna gaat worden uitgezonden!
En daarmee is natuurlijk ook de speculatie over de nieuwe deelnemers begonnen. Zo weten we nu waarschijnlijk een van deze nieuwe deelnemers gaat worden. Het zou namelijk gaan om 'Tattoo Elvis' zoals zijn naam op Instagram is. Presentatoren René Watzema en Fawrynotsawry meldden namelijk bij Roddelloog dat deze gespierde man een van de nieuwe deelnemers van het nieuwe seizoen is.
De echte naam van 'Tattoo Elvis' is Sander van Vliet. Hij is al meerdere malen gespot met oude deelnemers van realityprogramma's. Zo is hij op Instagram bijvoorbeeld te zien met Temptation Island verleider Jamy Dorenbosch. Ook is hij meermaals gespot met onder andere single Angelo en Sonny Lorenzo van het afgelopen Temptation Island seizoen.
Bekijk hem hieronder.
Denk je dat hij een goede toevoeging aan het programma zal zijn?
Bron: LoveReality.nl, Roddelloog, Instagram @tattoo.elvis , MTV