Dit is de reden dat OML-Eva stopt met zware chemokuur

Viral
donderdag, 04 juli 2024 om 20:25
schermafbeelding 2024 07 04 om 202650
De moedige OML-Eva besluit haar chemokuur stop te zetten: 'Het is te zwaar'
Wij hebben het laatste nieuws voor je, dus lees snel verder!
Eva, die we allemaal kennen van het tv-programma 'Over Mijn Lijk', heeft een moeilijke beslissing genomen. Ze heeft besloten om te stoppen met haar chemokuur, omdat het simpelweg te zwaar voor haar is.

Volg Eva op Instagram

Eva's verhaal wordt gedeeld op haar Instagram-pagina genaamd 'Longeneeslijk'. Hier houdt ze haar volgers op de hoogte van haar ziekte en de dagelijkse uitdagingen die ze tegenkomt. Het is hier dat ze de moeilijke stap heeft aangekondigd om te stoppen met haar chemokuur.

'Te zwaar'

Het was een pittige tijd voor Eva. De chemokuren waren zwaar en zetten haar leven op zijn kop. Ondanks de hoop dat de kuur haar zou helpen, heeft ze uiteindelijk besloten om ermee te stoppen. Ze gaf aan dat het gewoon te zwaar was en dat ze deze beslissing met pijn in haar hart heeft moeten nemen.

Steun voor Eva

Eva heeft veel steun gekregen op sociale media. Haar volgers stuurden haar bemoedigende berichten en uitte hun bewondering voor haar moed en kracht. Hoewel het een moeilijke tijd is, blijft ze positief en wil ze haar ervaringen blijven delen om anderen te inspireren en te helpen.

Eva's strijd gaat door

Ondanks dat ze stopt met de chemokuur, gaat Eva's strijd tegen de ziekte door. Ze blijft vechten, blijft hopen en blijft haar verhaal delen. Haar moed en vastberadenheid zijn een inspiratie voor velen en we wensen haar alle sterkte in deze moeilijke tijden.
Eva, we staan achter je. Blijf vechten!