Dit is de reden van de ruzie tussen Dave en Donny Roelvink

Viral
door Fabiën
woensdag, 31 maart 2021 om 13:00
De knappe Roelvink-broers Dave en Donny liggen al een aantal maanden met elkaar in de clinch. Waarom de twee precies ruzie hadden was nog niet duidelijk, maar nu lijkt er toch een reden voor te zijn.
Vader Dries Roelvink onthulde eerder al het een en ander over de ruzie tussen zijn zoons en vertelde dat Dave zijn jongere broer had gebeld om te praten. Echter was het na dat gesprek nog niet meteen weer koek en ei tussen de broers. "We hebben elkaar gesproken. We laten het alle twee bezinken", vertelde Dave aan RTL Boulevard. "En dan gaat er een afspraak komen. Dan gaan we elkaar weer zien en dan gaan we het bijleggen. Die is nog niet geweest, maar die staat zeker op de planning", legt Dave verder uit.
Wat er precies speelde tussen Dave en Donny is nog vaag, maar volgens RTL Boulevard-presentator Luuk Ikkink ging het om een fitnessbedrijf. "Dave en Donny liggen al maanden in de clinch. Volgens vader Dries over een deal met een fitnessbedrijf", aldus de presentator.
Maar dat zou niet de enige reden zijn, want er zou meer spelen. "Het is niet dat we elkaar haten of zo, maar sommige dingen zijn gewoon niet zo gemakkelijk op te lossen. Het gaat niet over één akkefietje, het gaat over iets wat al heel lang speelt. En dat heeft gewoon tijd nodig", vertelde Donny eerder al tegen Shownieuws. Aha!