Dit is het super de luxe hotel in Amsterdam waar Ariana Grande verbleef

Viral
maandag, 19 juli 2021 om 17:09
Vorige week werd Ariana Grande gespot in Amsterdam, ze ging op de foto met twee fans. Later bleek dat ze hier op huwelijksreis was met haar kersverse man, Dalton Gomez. Inmiddels heeft de 28-jarige zangeres ons kikkerlandje weer verlaten, maar op Instagram deelde ze nog wat kiekjes van haar vakantie. Een oplettende bron weet dan ook precies in welk hotel het koppel heeft geslapen.
Deze week deelde Ariana Grande een reeks met foto's op haar Instagram-account. Op Instagram zien we de Amsterdamse grachten, maar ook deelt ze typische toeristische foto's, van een Hollandse molen en gigantische klompen.
Een insider liet ons weten dat het pasgetrouwde koppel in het Waldorf Astoria hotel heeft geslapen. Dit luxe hotel zit op de Herengracht in Amsterdam, middenin de stad dus! De kamers in het hotel zijn heel ruim en zijn van alle gemakken voorzien. We kunnen er wel vanuit gaan dat de twee hun vakantie in een heuse suite hebben doorgebracht, waar je naast een slaap- en badkamer ook kan chillen op een grote bank in het zitgedeelte. Verder is het hotel ook voorzien van een gym en een spa.
Bekijk hieronder hoe het luxe hotel eruitziet: