Dít is waarom Bachelors Anna Noëlle en Maureen ruzie hadden voor de rozenceremonie

Viral
door Amber
vrijdag, 01 april 2022 om 10:00
d1905bc5 fcaa 4ce2 a393 023b3bcc68b9jpg
Thomas van der Vlugt leert de dames die meedoen aan De Bachelor steeds beter kennen. Het wordt steeds spannender voor de dames omdat ze steeds dichterbij de laatste rozenceremonie komen. En dat levert dan ook de nodige spanningen op...
In aflevering 7 mochten drie dames op date: Indigo, Karen en Yaël. Deelneemster Anna Noëlle had nog een wild rose die ze mocht inzetten en besloot om die in te zetten.
Date
Anna Noëlle mocht mee op date en ze had een goed gesprek met de Bachelor. Er werd veel gelachen over van alles en nog wat. Bij terugkomst vertelden de dames over hun date. Zo vertelde Karen dat zij er geen goed gevoel bij had en dacht naar huis te gaan.
Vriendschappelijk
Bij de rozenceremonie vertelt Anna Noëlle van te voren dat ze erg boos is op Maureen. "Ik heb het gister erg gezellig gehad met Thomas. We hebben erg gelachen", vertelt ze. "Ik zie geen reden om mij naar huis te sturen. Andere mensen hier denken daar anders over. Maureen zei: 'Ja, ik denk dat jij naar huis gaat, omdat jij te veel hebt gelachen en het te gezellig hebt gehad. Waardoor ik denk dat hij het te vriendschappelijk vindt.'"
Boos
Hier was ze het absoluut niet mee eens. "Ik vind dit niet tof en ben echt boos", aldus Anna Noëlle. In de aftertalk van Rumag wordt aan Karen gevraagd wat er aan de hand was. "Ze hadden het erover dat ik naar huis zou gaan. En toen zei Mau: 'Maar jij kan toch ook naar huis gaan? Bij jou vond hij het misschien wel puur vriendschappelijk.'" Aha!
Video
Gelukkig hebben de meiden het daarna nog goed uitgepraat. Bekijk de hele video hieronder!
Beeld: De Bachelor