Dit meen je niet: André en Monique zijn weer bij elkaar

Viral
door Benthedinsdag, 30 november 2021 om 12:17
Het is nog maar net uit tussen André Hazes en Sarah van Soelen of de zanger is weer terug bij de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Inmiddels kunnen we wel spreken van een love triangle tussen Andre, Sarah en Monique, maar het lijkt er deze keer toch echt op dat André voor Monique heeft gekozen en het helemaal klaar is met Sarah.
Sarah van Soelen vertelde in een gesprek met Instagram-account Reality FBI dat zij en André een break hebben om een aantal dingen te kunnen verwerken. Volgens Sarah zijn ze niet echt uit elkaar en volgens André heeft hij even geen behoefte aan een vrouw aan zijn leven. De zanger heeft namelijk tijd nodig om aan zichzelf te werken. Volgens Roddelqueen Yvonne Coldeweijer is deze tijd echter voorbij, want André en ex Monique zouden weer samen zijn én ook weer het bed hebben gedeeld.
The real deal
Yvonne heeft laten weten dat André heel erg zijn best heeft moeten doen om Monique weer terug te kunnen krijgen. Waarom hij haar weer terug wil? Vooral voor zijn kind en natuurlijk omdat Monique een prachtige vrouw is. We zijn nu heel benieuwd of Monique en André echt weer samen zijn voor het echie, aangezien André haar vorig jaar natuurlijk vlak na hun verloving heeft verlaten...
Bron: Girlscene