Dit moet je absoluut niet doen als je bang bent voor wespen

Viral
door Amber
donderdag, 22 juli 2021 om 14:57
Elke zomer is het weer raak: je zit lekker met je drankje op het terras, en jahoor, er vliegen drie wespen om je heen. Sommige mensen raken erdoor in paniek en rennen weg, maar wat kun je het beste doen als er een wesp in je buurt is? Of hoe hou je de wespen op afstand? Wij leggen het je uit.
Met deze tips is wegrennen of je drankje beschermen verleden tijd, want zo voorkom je dat wespen in je buurt komen. Thank us later!
#1. Hoewel het superlekker ruikt, kun je beter geen zoete deo of parfum gebruiken. Hier komen wespen namelijk juist op af en dat wil je natuurlijk voorkomen.
#2. Als je in het park of op het terras gaat zitten, kun je je zomerse outfit beter thuislaten. Wespen komen ook op felle kleuren af. Ze zijn niet voor niets zo gek op bloemen…
#3. Wespen houden veel van vlees en daarom kun je dat beter niet bestellen. Zo voorkom je dat er continue wespen om je heen vliegen én het is goed voor de planeet. Win-winsituatie!
#4. Zorg dat je je vuilnis snel weggooit, want wespen komen op afval af. Zij houden, hoe gek het ook klinkt, van die geur.
https://giphy.com/gifs/mashable-xTiTnGuHmcaQeWSryE
Beeld: Jason Leung, Unnsplash / Bron: cosmopolitan.nl