Dit spraakmakende Temptation Island-koppel is uit elkaar

Viral
door Amberdinsdag, 03 augustus 2021 om 9:00
In Temptation Island: Love or Leave draait het erom of de deelnemende koppels de ware voor elkaar zijn. Of ze vinden de liefde bij iemand anders, denk maar aan Jaydi en Ricky. Een koppel dat wel bij elkaar bleef waren Kevin en Eva, maar aan die liefde lijkt een einde te zijn gekomen.
Kevin en Eva namen deel aan de ultieme relatietest toen de opnames al in volle gang waren. Het stel kwam binnen als de vervangers van Sorelis en Gulcin, nadat hij haar ten huwelijk had gevraagd en de twee dolgelukkig terug naar Nederland vertrokken. Dit was de perfecte kans om voor Kevin en Eva hun relatie uit te zoeken.
Het verblijf verliep voor de twee niet vlekkeloos. Kevins uitspraken riepen veel twijfels op bij Eva, maar na veel drama hadden ze de relatietest toch overleefd. “Het gaat goed tussen ons, maar niet zonder slag of stoot. We wisten niet waar we moesten beginnen, maar zijn erachter gekomen dat goed met elkaar praten en vooral naar de ander luisteren, maar niet vergeten elkaar in z’n waarde laten, de sleutel is tot succes”, vertelde Eva destijds.
Volgens meerdere bronnen zou het nu echt over en uit zijn tussen de twee. Ze hielden het na de opnames nog lange tijd vol met elkaar, maar nu lijkt de bom dus toch gebarsten, volgens LoveReality.
Beeld: Temptation Island / Bron: lovereality.nl