Dit spraakmakende Temptation koppel gaat trouwen

Viral
door Ambermaandag, 15 november 2021 om 20:15
Bij Temptation Island kun je erachter komen dat je partner de ware voor je is óf je vindt de liefde bij iemand anders. Dat tweede gebeurde bij dit stel en het ziet ernaar uit dat zij gaan trouwen!
Jaydi deed mee aan Temptation Island met Sonny. Door zijn bijzondere uitspraken kwam Jaydi er al snel achter dat ze niet meer met hem samen wilde zijn en daarom zette zij een punt achter hun relatie. Vervolgens ging ze er vandoor met single Ricky, waar ze het vandaag de dag nog steeds gezellig mee heeft. De twee gingen ook al snel na hun deelname samenwonen.
Het lijkt er nu op dat de twee klaar zijn voor een volgende stap. Jaydi plaatst een foto op haar Instagram waar te zien is dat Ricky op zijn knieën gaat. Daaronder schrijft ze: Lieve mensen, geloof mij nou, ik laat deze heerlijke vent nooit meer gaan." Doordat Ricky op zijn knieën is gegaan, denken sommige volgers dat het stel gaat trouwen. “Superleuk dat jullie gaan trouwen. Jullie zijn echt een leuk stel. Ik wens jullie alle geluk van de wereld toe”, schrijft iemand. Anderen betwijfelen het en denken dat het een grapje is. Wat denken jullie?
Bron: lovereality.nl / Beeld: Temptation Island