Dit vindt de moeder van Dusty van zijn avontuurtjes in EOTB

Viral
door Ambervrijdag, 07 mei 2021 om 14:00
Één ding dat zeker is over Ex on The Beach, is dat Dusty niet heeft stilgezeten. Erg vermakelijk voor de kijkers. Of zijn moeder het net zo vermakelijk vindt, is nog maar de vraag…
In de nieuwe aflevering van ‘Meekijken met…’ op MTV gaat Koen Kardashian langs bij de deelnemers om samen een aflevering van het juicy programma mee te kijken. Deze week was Dusty aan de beurt. Dé smaakmaker van dit seizoen. Samen met zijn twee moeders, zijn zus en zijn beste vriend keek hij de aflevering terug.
Het lijkt erop alsof zijn moeder het niet zo’n probleem vindt hoe haar kleine jongen zich gedraagt in de villa. Met enige trots zegt ze: “Ik ben heel wat gewend in mijn leven, dus eigenlijk maakt het me echt niet uit.”
Ze heeft er vertrouwen in dat Dusty zijn doel in de villa gaat behalen: de 100 vrouwen. Dusty heeft het niet van zijn moeder, want ze benadrukt nog wel dat ‘zij hem die ervaring niet heeft bijgeleerd’. Thuis krijgt Dusty ook regelmatig meisjes over de vloer. Hij heeft al een aantal berichtjes van zijn moeder ontvangen ‘of het wat rustiger kan’. Awkward!
Beeld: Ex on The Beach, MTV / Bron: lovereality.nl