Dit zijn alle kandidaten van Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

Viral
door Fabiën
donderdag, 19 maart 2020 om 11:45
Het is bijna zover: het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zal op 5 april van start gaan. Ook dit seizoen doen acht sexy singles hun intrede in een luxe villa in Thailand, en we weten nu dan eindelijk wie deze vrijgezellen precies zijn.
Alessio (24): Deze 24-jarige Italiaan komt voor zowel liefde als lust. Zijn ideale partner heeft lichte ogen, donker haar en mooie billen. Gaat het deze smooth boy lukken om zijn ware liefde te vinden? We will see.
Ayla (24): Deze Brabantse dame is gek op fitness, boksen en eigenlijk alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Haar ideale partner is lang, gespierd en heeft tattoos.
Dante (22): Deze 22-jarige sportieve Vlaamse is klaar om de grenzen op te zoeken. Naar eigen zeggen heeft hij alles al gedaan op seksueel vlak, dus we zullen zien of hij dit kan bewijzen op de tv.
Dennis (22): Ondanks dat deze Hagenees meestal na één keer seks al op een dame is uitgekeken, is hij wel 24/7 bezig met vrouwen. Zal hij in Thailand dan wel de ware liefde vinden?
Julie (23): Julie is een echte levensgenieter, die zich niet zomaar laat versieren. De 23-jarige speelt nogal hard to get en valt vooral op grote, getinte en atletische mannen.
Levi (26): Levi is in Thailand vooral opzoek naar lust. Hij valt op vrouwen met mooie billen.
Lynn (22): Deze brunette is puur natuur en is ook niet van plan om iets aan zichzelf te laten doen.Ze valt op mannen met humor.
Olivia (23): De Antwerpse Olivia noemt zichzelf de queen op de villa en is niet van plan om die positie weg te geven.