Dit zijn de heftige beelden van het voedselgevecht tussen Shani en Lesley

Viral
door Benthe
vrijdag, 25 juni 2021 om 14:43
Afgelopen weekend waren een aantal deelnemers van Ex On The Beach bij elkaar voor een mini reünie. Tijdens het feestje kregen Shani en Lesley de opdracht om een voedselgevecht te houden. Tijdens dat gevecht heeft Shani een schaaltje tegen Lesley haar hoofd gegooid. Hoewel het volgens Shani per ongeluk was, moest Lesley wel naar het ziekenhuis. Nu zijn er beelden opgedoken van het heftige gevecht tussen de twee dames.
Tijdens het feestje met alle originals kreeg Lesley de opdracht om een voedselgevecht te houden met Shani. Echter gooide Shani tijdens dit gevecht ook het schaaltje in het gezicht van Lesley waardoor zij gewond raakte. Op de beelden die zijn opgedoken is precies te zien hoe dit gebeurde en zie je hoe het onschuldige voedselgevecht al snel veranderde in een echt gevecht, omdat Lesley dacht dat Shani haar expres pijn wilde doen.
Lesley’s wond moest gehecht worden in het ziekenhuis. “Het gaat weer goed met mij, maar ik hoop dat het litteken mee gaat vallen,” vertelde ze op social media. De volgende dag had Shani via WhatsApp nog haar excuses aangeboden en laten weten dat ze zich er erg schuldig over voelt. Hierop reageerde Lesley dat het “geen probleem is.''
Bekijk hieronder de video van het beruchte gevecht:
Bron: Parra TV