Dit zou de nieuwe liefde van Bridget Maasland zijn

Viral
door Amber
zondag, 16 mei 2021 om 16:00
Afgelopen tijd heeft Bridget niet veel geluk gehad in de liefde, maar daar lijkt verandering in te komen. Na André Hazes én een Duitser wat ‘m toch niet helemaal bleek te zijn, is er weer een nieuwe man in haar leven.
Na haar avontuur met André vindt ze het spannend om te daten. Toch gelooft ze nog steeds in de liefde. In de nieuwe aflevering van haar podcast 'Bridget & Friends: chickchat' vertelt ze dat ze een hele leuke date heeft gehad. Ondanks dat Bridget liever met een man datet uit het buitenland door haar bekendheid, heeft ze die eis nu even links laten liggen. Deze keer heeft ze gewoon een Nederlandse vent aan de haak geslagen. “Het is toch wel lekker als je gewoon Nederlands kunt praten”, vertelt Bridget.
Verder wil ze nog niet veel kwijt over haar nieuwe, potentiële liefde. Ze benadrukt wel dat het dit keer geen bekende is. “Hij is totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien”, zegt ze tegen presentatrice Justine. Roddelqueen @fawrynotsawry heeft niet stilgezeten en denkt te weten wie haar nieuwe lover wel eens zou kunnen zijn. Check de foto hieronder.
Bron: linda.nl / Fawrynotsawry / Beeld: Instagram @bridgetmaasland