Drama! Temptation-Zach haalt uit naar EOTB-Dusty

Viral
door Fabiënvrijdag, 28 mei 2021 om 13:45
Zach Avelo was misschien wel een van de meest spraakmakende deelnemers van Temptation Island ooit en we zouden in principe hetzelfde kunnen zeggen over Dusty bij Ex on the Beach: Double Dutch. De twee zijn allebei niet op hun mondje gevallen en ook niet op hun *pieeep*. Jep, twee haantjes dus, maar er kan er maar ééntje haantje de voorste zijn...
Zach wil laten weten wie de baas is en is niet zo gediend van Dusty's praktijken, zo valt te lezen in zijn Instagram Stories. Hij heeft namelijk een behoorlijke hekel aan de EOTB-deelnemer... “Sowieso, heb met die kneus nog wel een appeltje te schillen (als hij niet dodged)", schrijft Zach. "Pussyboy. Als Boxing Influencers dit waar kan maken zorg ik dat er in Round 1 een knock-out komt!. Dusty, klein mongooltje”, aldus Zach. Ouch!
Wat er precies allemaal aan de hand is tussen de twee realitysterren is niet bekend, maar het moge duidelijk zijn dat ze niet bepaald vrienden zijn! Of zou Zach nog als een van de exen in Ex on the Beach komen? Drama incoming!
zach dusty 570x1024