Droom je weleens dat je zwanger bent? Dit betekent het

Viral
door Benthedonderdag, 21 oktober 2021 om 14:00
We dromen de gekste dingen als we slapen. Van mooie dromen tot vreselijke nachtmerries. Hoe eng of vreemd je droom ook is, het zijn vaak de realistische dromen waar we nog lang over nadenken. Hier is de zwangerschapsdroom er één van. Wat betekent het eigenlijk als je droomt dat je zwanger bent?
Wanneer je droomt dat je zwanger bent, betekent het dat je een ontwikkeling of groei doormaakt, zonder dat je het doorhebt. Daarnaast kan het ook betekenen dat er een nieuw idee of nieuw doel in je leven is gekomen. Mensen die hun wensen en doelen opzij hebben gezet in hun leven, dromen vaak over zwangerschappen. Het is trouwens voor een man ook mogelijk om te dromen dat hij zwanger is. Klinkt nogal gek, maar ook in dat geval staat het symbool voor onvervulde dromen en wensen.
Kinderwens
Een droom over zwangerschap kan ook simpelweg betekenen dat je graag zwanger wil worden. Als jij en je partner proberen zwanger te worden, ga je er juist over dromen. Wil je juist niet zwanger worden? Dan symboliseert de droom de angst voor nieuwe verantwoordelijkheden. Jij zit comfortabel op je plek en je bent bang voor veranderingen.
Bron: Fem-fem