Duitsers hebben veel kritiek op jurk van prinses Amalia

Viral
maandag, 24 juni 2024 om 20:17
amalia amsterdam
Prinses Amalia vangt flinke kritiek van de Duitsers op haar kledingkeuze tijdens een recent adellijk huwelijk in Oostenrijk. Koningin Máxima, daarentegen, wordt geprezen voor haar elegante rode outfit.
Wij brengen je op de hoogte van de laatste royal fashion roddels, dus lees snel verder!

De Oranjes bij een adellijk huwelijk

Het was een koninklijke bijeenkomst afgelopen zaterdag in Oostenrijk. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Amalia waren aanwezig bij een adellijk huwelijk. Graaf Caspar Matuschka en gravin Leonie von Waldburg-Zeil-Hohenems, wiens peetvader niemand minder is dan onze eigen koning Willem-Alexander, zeiden "ja" tegen elkaar in Hohenems.

Hoge verwachtingen voor de koninklijke outfits

Met zo'n formele dresscode, waren alle ogen gericht op de outfits van de Oranjes. Máxima stal de show in een oogverblindende rode jurk van modehuis Natan, gecombineerd met een bijpassende sjaal. De koningin is geen vreemde voor het recyclen van haar garderobe; ze had deze jurk eerder gedragen tijdens bezoeken aan de Cariben en België.

Amalia's kledingkeuze valt niet in de smaak

Amalia, daarentegen, koos voor een blauwe jurk met een diepe V-hals en lange franjes. Hoewel ze er prachtig uitzag, waren de Duitsers niet zo enthousiast over haar outfit. Het Duitse blad Gala plaatste een foto van de drie royals op Instagram, en hoewel Máxima complimenten kreeg, viel de kritiek op Amalia's jurk niet te missen.
Reacties varieerden van "De moeder is altijd beter gekleed dan de dochter" tot "Altijd die gouverneursjurken voor Amalia...". Het lijkt erop dat de jonge prinses nog wat te leren heeft van haar stijlvolle moeder als het gaat om het kiezen van de juiste outfit voor een dergelijk formeel evenement.