Eerste BN’er die meedoet aan Expeditie Robinson is uitgelekt

Viral
door Amber
woensdag, 30 juni 2021 om 15:28
We moeten er nog eventjes op wachten, maar dan is het eindelijk zover: vanaf 29 augustus komt ons favo programma Expeditie Robinson weer op de buis. De kandidaten zijn nog strikt geheim. Toch heeft iemand zijn mond voorbij gepraat…
De nieuwe reeks van de serie is dit keer niet op een tropisch eiland opgenomen vanwege de pandemie. Dit jaar zijn de opnames gefilmd in Kroatië. De kandidaten die dit jaar meedoen, mogen nog niks delen over hun deelname. Vandaar dat fans zich erop los speculeren.
Niels van Baarlen beweert in de radioshow van Veronica Inside dat Wietze de Jager meedoet aan Expeditie Robinson. Hij vermoedt dit omdat Wietze flink is afgevallen en voor een langere tijd afwezig was op social media. “Hij zag er zo uitgemergeld uit. Dat is niet als je bij je vrouw thuis hebt gezeten”, aldus Niels.
Wietze hoor je elke dag met zijn lunchshow op Radio 538. Als hij mee zou doen aan het programma zal hij vast en zeker een hoop gezelligheid meenemen. De kans is klein dat hij zijn deelname zal bevestigen, omdat de kandidaten niks mogen verklappen over hun deelname. Hoop jij dat hij meedoet?
v
Bron: story.nl / Beeld: Expeditie Robinson