Eerste ex van Ex on the Beach All-Stars seizoen onthuld

Viral
donderdag, 28 maart 2024 om 14:14
schermafbeelding 2024 03 28 om 141805jpg
MTV heeft de eerste ex onthuld die zal aanspoelen in het langverwachte All Stars seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. En we kunnen je alvast verzekeren, het belooft een seizoen vol drama en ongekende spanning te worden!
We weten dat je niet kan wachten om het te horen, dus lees snel verder!

De cast en de eerste ex

Nog eventjes en we kunnen ons weer volledig onderdompelen in de turbulentie van het All Stars seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Voordat de storm losbarst, geeft MTV ons al een voorproefje door de eerste ex aan te kondigen die de villa gaat betreden. En het is niemand minder dan... (tromgeroffel) Megan!
Ja, je leest het goed: de Belgische schone die eerst furore maakte in Temptation Island en daarna Ex on the Beach onveilig maakte, is terug voor meer. “Ik weet dat als ik meedoe het een topseizoen wordt”, aldus Megan zelf.

Terug voor meer

MTV meldt dat Megan staat te trappelen om zich bij de originals te voegen. Tijdens haar vorige deelname stapte ze vroegtijdig uit het programma voor de liefde. Daar heeft ze nu spijt van, want ze had graag meer drama veroorzaakt en meer passie laten zien in de villa. Megan is een echte vangst! Maar ze wordt snel verliefd omdat ze het moeilijk vindt om alleen te zijn. We zijn benieuwd hoe lang haar nieuwe vlam het gaat volhouden...
Als er één ding is waar we zeker van zijn, dan is het dat Megan voor vuurwerk kan zorgen. We kunnen niet wachten!
Ex on the Beach: Double Dutch All Stars begint op zondag 7 april om 22:00 uur exclusief op MTV Nederland, België en op mtv.nl. Daarnaast is het vanaf dinsdag 9 april te zien op Videoland en Streamz. Zet het in je agenda, dit wil je niet missen!
Bron en Beeld: MTV