Efrain en Aylin onthullen het bizarre plan dat zij hadden op Temptation Island

Viral
door Amber
donderdag, 09 december 2021 om 14:00
De meeste koppels die meedoen aan Temptation Island maken afspraken voor elkaar. Dit zijn vaak dingen als dat ze niet respectloos over elkaar praten of met een single op de slaapkamer komen. Temptations Efrain en Aylin hadden ook afspraken, maar die pakte het net wat anders aan.

Bizarre afspraken

Ze hadden namelijk een heel plan voor hun deelname. Efrain biecht aan Nick Eshuis in Macdate op dat hun doel was om relevant te blijven: "Voor vertrek heb ik ook met Aylin afgesproken wat ik allemaal zou zeggen en wat ik allemaal zou doen. Dag 1 zou ik dit zeggen. Dag 2 zou ik dit zeggen.” Whut?!

Mislukt

Het plan dat ze voor ogen hadden mislukte. “Maar het probleem is dus… alles ging mis", licht Aylin daarop toe. "Ik was bij het eerste kampvuur en ik zat daar en dacht: dit was niet de afspraak. Toen dacht ik dus dat hij mij voor de gek hield. Hij gebruikt me voor de fame. Het is wel duidelijk. Daarom zei ik ook: Wat doe ik hier nog? Waarom ben ik hier? Ik snap het niet.”

Fame

Het stel kreeg veel reacties over dat ze alleen maar mee zouden doen voor de fame, maar volgens hen is dit niet waar. Tijdens hun verblijf leek het erop dat ze het programma niet samen zouden verlaten, maar in het busje na het laatste kampvuur hadden ze het al bijgelegd. Nu zijn ze nog steeds samen.
Bron: lovereality.nl / Beeld: Instagram @aylinhayret