Efrain haalt hard uit naar Temptation Island-makers

Viral
door Amber
zaterdag, 23 oktober 2021 om 12:00
Wij kunnen niet stoppen met het kijken naar Temptation Island, want oh, oh, oh, wat het het een heerlijk seizoen! Maar daar denken de deelnemers wat anders over... Een aantal zijn zelfs gestopt met kijken om deze reden.
Efrain doet samen met Aylin mee aan de ultieme relatietest. Of hun relatie standhoud, is nog maar de vraag. De beelden die zij van elkaar krijgen, zorgen namelijk vaak voor veel onrust. Efrain heeft zelfs aangegeven dat hij de afleveringen niet meer kijkt en haalt hard uit naar de productie.
"Ik zit gewoon te kijken naar iemand wie ik totaal niet ben," schrijft Efrain op Instagram. "Maar ik ben niet de enige..." Ook andere deelnemers zijn gestopt met kijken. Hij laat een screenshot zien van een andere deelnemer die hetzelfde zegt. "Pfff vind het echt dom," lees je op de screenshot. "Ze zenden telkens bijna niks van de date van (weggekraste naam) en mij uit of dat er te zien is dat we wel een echte klik hadden, maar gooien er wel even leuk in dat ik zeg dat ik hem echt leuk vind."
Op de vraag wie hij het minst mocht van het eiland, reageert hij: "Productie... sommige dan." Hmm, what's going on?!
Bron: shownieuws.nl / Beeld: Temptation Island