Enorme plottwist in reünie-aflevering Prince Charming

Viral
door Fabiën
donderdag, 28 januari 2021 om 9:48
Gisteren kregen fans van Prince Charming tijdens de reünie-aflevering ein-de-lijk antwoord op de langverwachte vraag of Marvin nog samen is met Marnix. De twee leken na de grote finale smoorverliefd naar huis te gaan en daarom vroegen fans zich af hoe het nu met ze gaat.
En wat blijkt: Marvin is tegenwoordig niet meer samen met Marnix, maar met verliezend finalist Ferdi! “Ik heb naar aanleiding van dit avontuur de ware liefde gevonden. Of het echt ware liefde is, dat weet je natuurlijk nooit. Het is alleen niet Marnix", vertelt Marvin in de aflevering.
“Vanaf dat we afspraken ging het heel snel. Het werd meteen een paar dagen bij elkaar blijven, en ik kan nu wel zeggen dat ik stapelverliefd ben. Ik wil ieder moment van de dag met hem samen zijn. Ik ben heel blij dat ik nu met Ferdi samen ben en de toekomst kan gaan ontdekken”, aldus een smoorverliefde Marvin.
Hoewel Ferdi de finale had verloren, was hij ervan overtuigd dat hij en Marvin alsnog samen zouden eindigen. “Ik dacht; is mijn mensenkennis dan zó slecht? Op gegeven moment werd ik wakker met een appje: ‘Je had gelijk’. Ik heb echt wel even getwijfeld, van ‘moet ik hier wel aan beginnen’, want je voelde je wel aan de kant gezet. Maar sinds een maandje is het echt officieel!”, vertelde Ferdi. Aaahw!