Enorme ruzie online uitgebroken tussen Joop en Bert

Viral
door Benthe
vrijdag, 19 november 2021 om 16:20
Hoewel het hoofdstuk van Temptation Island gisteren is afgesloten, zitten bepaalde deelnemers nog steeds met een aantal dingen die ze niet kunnen verwerken. Zo is Bert, die een relatie had met Delphine, online bezig met vingertje wijzen naar Videoland en heeft single Joop hem terechtgewezen.
Op een Instagram-post van Videoland is een deel van het kampvuur van Bert en Delphine te zien. Op deze post reageert een fan met de vraag waarom hier niks aan de verleiders werd gevraagd. Hierop liet Videoland weten 'dat Fiona graag haar zegje wilde doen, maar dat die spoorloos was verdwenen.' Niet veel later corrigeert Bert de comment van Videoland door te zeggen dat zij echt wel de kans kregen om de verleiders een vraag te stellen, maar dat dit gewoon niet is uitgezonden. Ook deelt Bert hier een sneer uit naar single Joop.
Niet veel later besluit Joop om Bert eens even terecht te wijzen. Volgens Joop verdraait Bert de boel weer en laat hij weten dat alles oprecht is tussen hem en Delphine. Ook haalt Joop oude koeien uit de sloot door het heftige gesprek tussen Bert en Kim te benoemen, die in het seizoen te zien is. Joop geeft Bert als laatste nog een advies, door hem als leeftijdsgenoot aan te spreken, want ze zijn allebei de oudste van dit seizoen. ''Ik herken veel ongelukjes die je maakt die ik zelf ook ooit heb gemaakt. Dat geeft niet, want zonder fouten leer je niet. Maar begin eens met het erkennen van je fouten, zodat je kan loslaten. Het zou je echt goed doen om gewoon wat meer aan jezelf te werken. Succes verder,'' aldus Joop.
Bekijk de reactie van Joop hieronder:
Bron: Instagram/Reality.FBI