EOTB-Jorden zwaar onder vuur na bizarre opmerkingen over slachtoffers uit BOOS-docu

Viral
door Benthe
zaterdag, 22 januari 2022 om 12:00
jorden eotb
Net zoals de rest van Nederland heeft ook Jorden van Ex On The Beach de aflevering van BOOS gekeken. Op social media heeft de realityster nogal schokkende opmerkingen gemaakt over de aflevering en hier krijgt hij veel kritiek op.
Jorden noemt de slachtoffers die aan het woord komen in de aflevering onder andere 'heel naïef'. “Zij gaat om 00:00 uur in de nacht met Ali B de studio in. Vervolgens wordt ze gezoend en raakt ze verstijft. Dit is een situatie die voorkomen had kunnen worden door minder naïef te zijn. Hoezo ga je zonder afspraak opeens ‘s nachts naar de studio?”
Hier blijft het niet bij, want Jorden heeft nog meer opmerkingen. “Tuurlijk is het zo dat mannen zich moeten gedragen, maar dit is de grote boze wereld. Vrouwen moeten zichzelf kunnen redden en dus nog beter nadenken over de situaties waar ze in belanden.” Als klap op de vuurpijl stuurt hij later op de avond nog een Instagram DM naar Juice Channel. ''Dan moet je achteraf niet zeuren als je jezelf omhoog probeert te werken, met de gedachte dat je er misschien wel beter van kan worden.'' Ai!
Bron: Love & Reality