EOTB-Jørney doet schokkende onthulling over haar ex Davey

Viral
door Fabiëndonderdag, 06 mei 2021 om 9:33
We zijn inmiddels alweer aangekomen bij aflevering vier van Ex on the Beach: Double Dutch en daarin zagen we hoe een eerste ex van Jørney uit de zee stapte. Jørney barstte meteen in tranen uit toen ze Davey zag en nu we meer over hun relatie weten snappen we wel waarom.
In de serie Hij zei, zij zei op MTV, vertelde Davey al dat hij en Jørney uit elkaar zijn gegaan omdat Davey is vreemdgegaan. Echter bleek het niet om één iemand te gaan, maar ging de realityster met maar liefst zeven andere meiden vreemd. En deze waren ook nog allemaal vriendinnen van Jørney.
"Ik denk dat er pas in het laatste half jaar scheuren kwamen. Davey nam weleens een verkeerde afslag", vertelt Jørney in de MTV-serie. "Ik was de boeman, maar niemand wist dat Davey al zeven keer was vreemdgegaan met mijn vriendinnen."
Davey stelt echter dat het er geen zeven waren, maar... "Ik ben denk ik wel drie of vier keer vreemdgegaan", aldus Davey. Wanneer Jørney hem ermee confronteerde, wist Davey zich geen houding meer te geven. "Meestal ontkende hij dan", vertelt de blondine.
Toch geeft hij nu toe wel degelijk met een vriendin van zijn ex te zijn geweest en wel om de volgende reden: "Ik wist dat die vriendin een oogje op mij had. Dus ja, ik dacht: waarom niet? Ik ben toch een man en mannen lopen hun l*l achterna." Hmmm.. allright...
Bron: RTL Nieuws