Eotb-Jørney en Odim zijn uit elkaar en wij hebben bewijs

Viral
door Amber
zaterdag, 19 juni 2021 om 12:25
Naast drama’s en vrijpartijtjes bloeien er ook échte liefdes op in de villa. Jørney en Odim zijn hier het perfecte voorbeeld van. Toch lijkt het erop dat deze romance het niet lang heeft overleefd…
De liefde tussen Jørney en Odim kwam langzaam op gang in de villa. Nadat Odim het even had geprobeerd met Shani, bleek dat toch niks te worden en kwam hij erachter dat zijn hart toch bij Jørney lag. De twee deelden het bed met elkaar en dat was het begin van iets moois. Toen wisten ze alleen nog niet dat Odim de volgende dag naar huis werd gestuurd.
Na de opnames gingen de twee samen verder daten en dat bloeide uit tot iets moois. Ze hebben een relatie gekregen. Het lijkt erop dat deze kersverse relatie ten einde is gekomen. Jørney schrijft op haar Instagram: “Je kent nooit iemands ware aard totdat de weg rotsachtig wordt." Het wijst erop dat dit om Odim zou gaan.
Ook hebben ze alle foto’s van hun Instagramaccounts met elkaar verwijderd en hebben ze elkaar ontvolgd. Wat zou hier aan de hand zijn?
Bron: Instagram @juicechannel / Beeld: Ex on the Beach, Videoland