EOTB-Lena eindelijk openhartig over 'hét schandaal'

Viral
door Amber
dinsdag, 25 januari 2022 om 11:29
schermafbeelding 2021 06 02 om 165749
Lena heeft in 2018 meegedaan aan Ex On The Beach en behoorde op dat moment tot één van de spraakmakendste deelnemers van dat seizoen. Een jaar na haar deelname veroorzaakte ze een heftig auto-ongeluk. Tijdens een macdate met Youtuber Nick Eshuis blikt ze daar op terug.
Niks was Lena te gek tijdens haar deelname aan Ex On The Beach. Ze staat ook wel bekend als de twerkqueen. Een jaar na haar deelname veranderde haar leven compleet. De reality-ster veroorzaakte namelijk een heftig ongeluk.
Lachgas
Op twintigjarige leeftijd heeft ze een ongeluk veroorzaakt door lachgas gebruik achter het stuur. Ze botste tegen zes auto's aan en werd opgepakt. Al die tijd heeft ze ontkent dat ze lachgas had gebruikt, maar dit had ze dus weg.
Depressief
Het ongeluk ging viral en dat had als gevolg dat ze de helft van haar volgers verloor. Ze blikt terug op de heftige gebeurtenis: “Sinds een korte tijd probeer ik geen lachgas meer aan te raken. Het is ook niet zo dat ik de drang heb om lachgas te doen, maar het is meer: ik was in die tijd zó depressief dat ik wel iets moest hebben. Dus ik blowde ook veel, werd wakker met een ballon en een joint. Ook echt in mijn eentje.”
Bron: Love Reality