EOTB-Lesley en Shani hebben gevochten

Viral
door Amberdinsdag, 22 juni 2021 om 21:29
Als we het over Ex on the Beach: Double Dutch 7 hebben, dan hebben we het over drama. Er zijn heel wat opstandjes geweest tussen de deelnemers tijdens het verblijf, onder andere tussen Shani en Lesley. Lesley vertelt in een video op Instagram dat Shani haar heeft verwond.
Op selfies van Lesley is te zien dat ze gewond is in haar gezicht. In een video geeft ze duidelijkheid wat er precies is gebeurd: “Dit weekend was ik met alle EOTB-originals op een feestje en daar kregen Shani en ik de opdracht om een voedselgevecht met elkaar te houden. Tijdens dat gevecht heeft ze, zoals ze zelf zegt, per ongeluk een stenen schaaltje in mijn gezicht gegooid.”
Shani laat aan roddelqueen @fawrynotsawry weten dat het incident per ongeluk was en dat de filmploeg die aanwezig was dat ook bevestigd. “Ik heb nooit de intentie gehad om haar pijn te doen. We zaten op tien centimeter van elkaar af en in het midden stond een potje met saus. Ik gooide per ongeluk het potje mee en wist toen nog niet dat ik haar had geraakt. Ze begon mij te slaan, maar ik heb haar tegengehouden en niks teruggedaan”, aldus Shani.
De volgende dag heeft Shani via WhatsApp nog haar excuses aangeboden en laten weten dat ze zich er erg schuldig over voelt. Daarop reageert Lesley dat het “geen probleem is en de dokters zeiden dat het litteken wel mee zal vallen”.