EOTB-Shani en Davey hebben een break en dit is waarom

Viral
door Amberdonderdag, 23 september 2021 om 11:39
Shani en Davey waren gelijk een match bij Ex on the Beach: Double Dutch en in Nederland ging het stel happily in love verder. Toch hebben ze ervoor gekozen om hun relatie tijdelijk stop te zetten. Dit bevestigt Shani in de auto bij YouTuber Nick Eshuis en ze legt uit waarom.
Voorheen plaatste Shani en Davey regelmatig kiekjes van hen samen op Instagram, maar die zijn nu allemaal verwijderd. Ook woont Davey weer in Breda en niet meer samen onder één dak met Shani bij onze zuiderburen. Allemaal tekens dat het over en uit zou zijn tussen de lovebirds…
En deels klopt dat ook. Ze zijn even tijdelijk uit elkaar, in de hoop dat het maar voor een korte tijd is. “Ik hoop dat het goed komt, want ik hou echt met heel mijn hart van hem en het is echt een goede man voor mij. Maar met sommige situaties kan ik gewoon niet omgaan”, legt Shani uit.
“Het probleem is dat we allebei soms andere keuzes maken in het leven. En dat weegt gewoon heel hard op onze relatie”, vertelt ze over de oorzaak van de break. “We zijn alle twee bekende personen en iedereen wil dat gewoon kapotmaken. Iedereen ziet Davey ook als een bedrieger, terwijl hij echt een goede man is voor mij.” Laten we hopen dat het goedkomt!