EOTB-Shani en Davey hebben groot nieuws

Viral
door Amberwoensdag, 30 juni 2021 om 18:00
Ex on the Beach staat er niet om bekend dat daar de liefde wordt gevonden. Toch hebben Shani en Davey het tegendeel bewezen: de twee werden dolverliefd op elkaar en zetten nu een grote stap in hun relatie.
Tijdens de afleveringen werd al snel duidelijk dat er toch wat meer bleek te zijn tussen Shani en Davey dan een gezellige nacht en besloten ze om exclusief te zijn met elkaar. In Nederland bleek de vonk er nog steeds te zijn en bloeide het uit tot een relatie. Zo lief!
Het stel lijkt gek op elkaar te zijn en ze zetten de volgende stap in hun relatie: ze gaan samenwonen! De twee hebben een huisje gevonden en trekken er binnenkort in, want ze hebben gisteren de contracten getekend. Al vrij snel na EOTB lieten ze weten dat ze graag samen willen wonen, maar door de krapte op de woningmarkt was het nog een hele klus. Nu is het moment eindelijk aangebroken: “Wij gaan officieel samenwonen. We hebben eindelijk een huisje”, schrijven ze vol blijdschap op hun Instagram. Wij wensen de twee veel geluk toe samen!
Beeld: Instagram @shanikevh